ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Advent Pozsony-Kittsee-Schlosshof

ADVENT Kittsee csokoládégyár - Pozsony - Schlosshof

Utazás: komfortos autóbusszal
Időpont: 2022. december 20. (kedd)
Részvételi díj: 14.000 Ft + utasbiztosítás 460 Ft + fejhallgató készülék 700 Ft + belépő
Útvonal: Székesfehérvár – Pozsony – Kittsee - Schlosshof– Székesfehérvár

Program:
Indulás 7 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Folyamatos utazás rövid technikai szünettel az osztrák Kittsee településre, ahol a Hauswirth csokoládégyár termékeinek széles választékából lehet kedvezményes áron vásárolni. Közben néhány terméket meg is lehet kóstolni.

A délelőtti órákban érkezés Ausztria egyre népszerűbb kastélyába, a Schlosshofba. Végigjárjuk a szebbnél szebb termeket, sétálunk a hatalmas parkban és elvegyülünk az igényes kialakítású és kézműves termékeket kínáló adventi vásárban. 

Kora délután Szlovákia fővárosába, Pozsonyba utazunk. Gyalogos városnézés során ismerkedés az ünnepi díszbe öltözött egykori koronázási székhellyel. Városnézésünket a szépen helyreállított, négy saroktornyos vár területén kezdjük. A várudvarban található kézműves portékákat, italokat árusító standoknál elidőzünk. Majd a szűk utcákon leereszkedünk a koronázások helyszínére, a Szent Márton templomhoz. Miserendtől függően belülről is megtekintjük az épületet. Belvárosi sétánk során megismerkedünk a magyar arisztokraták palotáival, az egykori diéták helyszíneivel. Szabadprogram keretében elvegyülés az adventi vásár forgatagában. 

17 órakor indulunk vissza Székesfehérvárra, 20 órára érkezünk a Skála parkolóba.

Online utasbiztosítás