ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 7. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Fax: +36-22/507-825 • Eng.szám: U-001248


UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Szilveszter Sopronban - kirándulásokkal 2018.12.29-2019.01.01.

Szilveszter Sopronban – kirándulásokkal Festetics kastély Keszthely – Klosterneuburg (Bécs) - Szombathely

Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Keszthely – Sopron – Bécs - Szombathely - Székesfehérvár
Időpont: 2018. december 29 – 2019. január 01. (4 nap/3 éj)
Elhelyezés: 2-3 ágyas, fürdőszobás szállodai szobában, Sopronban, Hotel Szieszta
Részvételi díj:  83.000 Ft + biztosítás (1 napra) + belépők
A részvételi díj tartalmazza: 
- utazási költség, kirándulások, idegenvezetés díja
- szállás svédasztalos reggelivel és vacsorával, 12. 31-én gálavacsorával, mely italt is tartalmaz
- a szálloda wellness részlegének használata (beltéri medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, fitneszterem)
 
Hotel Szieszta: Sopron város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján, a városközponttól 20 percnyi távolságra, egy gyönyörű öthektáros őspark közepén található. A szobákból pompás kilátás nyílik a soproni hegységre és a belvárosra.
Program:
 
1. nap: indulás Székesfehérvár, Skála parkolóból 9 órakor. Rövid technikai szünetekkel Keszthelyig, ahol megtekintjük a Festetics-kastélyt. Ez a gyönyörű barokk épület az ország harmadik legnagyobb kastélya, Keszthely jelképe. Többszöri bővítés után a 19. században nyerte el mai formáját. Helyi vezető segítségével ismerkedünk a kastéllyal, majd a Hintómúzeum következik.
Ezután időjárás függvényében sétálunk a parkban, majd tovább utazunk Sopronba, ahol elfoglaljuk a szállásunkat. Szabad program. Lehetőség nyílik a Fusion Swing Band szilveszteri műsorának a meghallhatására. Az utasok naponta igénybe vehetik a szálloda fenti szolgáltatásait. Az esti órákban vacsora.
2. nap: reggeli után kirándulásra indulunk Ausztriába. Először Bécs elővárosába, Klosterneuburgba látogatunk, ahol a Duna partján álló Ágoston-rendi apátságot tekintjük meg. A kolostort III. Babenberg Lipót őrgróf alapította. Gyűjteményében fellelhető számos jelentős műalkotás, a világhírű középkori Verduni-oltártól, a barokk műkincseken át egészen a modern festészetig.
Ezután Bécs belvárosába megyünk, ahol közös sétát teszünk, majd indulunk vissza Sopronba, a szállodába. Vacsora az esti órákban.
3. nap: reggeli után a csoport városnézésre indul. Idegenvezetővel megtekintjük Sopron látnivalóit. A város műemlékekben a harmadik leggazdagabb település Magyarországon. A délutáni órákban pihenés. Este szilveszteri bál kezdődik élőzenével az étteremben. A hangulatról a Melange Time zenekar gondoskodik, svédasztalos gálavacsora, éjfélig korlátlan italfogyasztással. Szilveszteri italkínálat: folyóbor, csapolt sör, üdítőital, éjfélkor 1 pohár pezsgő. Tánczene, tombola, éjféli büfé!
4. nap: a késői reggeli után indulunk Szombathelyre, ahol gyalogos sétát teszünk idegenvezetőnk segítségével. A délutáni órákban indulunk Székesfehérvárra. A kora esti órákban érkezünk a Skála parkolóba. 
Online utasbiztosítás