ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 7. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Fax: +36-22/507-825 • Eng.szám: U-001248


UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Costa Brava, nyaralás katalán földön
Spanyolország, Barcelona
Indulás 2019-09-22
Szállás típusa:
Hotel
Ellátás:
Félpanzió
Szobatípus:
kétágyas
Utazás:
Repülő
Időtartam:
6 éj
Útazonosító:
266886
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás
1.nap: Budapest-Barcelona
Elutazás menetrend szerinti járattal Barcelonába. Találkozás a helyi képviselővel, majd transzfer a Lloret de Mari szállodába.

2.nap: Barcelona
Pihenés a tengerparton vagy egész napos fakultatív klasszikus városnéző program a gyönyörű katalán fővárosban. Gaudi mesterművei mellett a történelmi emlékeket, városi forgatagot, gyönyörű kilátást is megcsodáljuk. A legfontosabb nevezetességeknél megállókkal (Sagrada Familia templom,Montjuic-hegy, Rambla sétálóutca).   Hazaérkezés kb. 17.30 óra

3.nap: Barcelona
Pihenés a tengerparton vagy fakultatív látogatás Barcelona leghíresebb focicsapatának szentélyébe. Az FC Barcelona Stadionját, a Camp Nout és Múzeumát járjuk körbe önállóan: (lelátó, kupa-gyűjtemény, vendégcsapat öltözője, kápolna, pálya, tudósító-helyek, üzlet). Ezt követően szabadidő a városközpontban, visszaérkezés a szállodába a kora esti órában.

4.nap: Andorra
Pihenés a tengerparton vagy egész napos fakultatív kirándulás Andorrába. A kora reggeli indulást követően festői hegyi utakon jutunk Európa legnagyobb mini államába. Barcelona provincia után Leridán keresztül, a Pireneusokban szerpentineken, középkori falvak mellett, folyók, patakok, víztározók érintésével érkezünk Andorrába. A fővárosban szabadidő, ne hagyják ki Európa legrégebbi parlamentjét. Személyi igazolvány / útlevél szükséges. Hazaérkezés az esti órákban.

5.nap: Montserrat
Pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás Montserratba. Az 1236 m magas, egyedülálló természeti adottságú “Fűrész-hegy” ad otthont a katalánok leghíresebb zarándokhelyének, melyhez fogaskerekűn kapaszkodunk fel. Bencés apátsága évszázados hagyományokkal rendelkezik, itt őrzik a csodatévő “Fekete Madonna”-t is. A templom-látogatáson túl ne hagyja ki az audio-vizuális termet, felfedező sétát a csodálatos panorámájú Nemzeti Parkban. Az apátság adományi múzeuma El Greco, Caravaggio, Chagall, Dali, Miró, Picassó egy-egy művét rejti. Hazaérkezés a kora esti órában.

6.nap: Dali Múzeum és Pubol
Pihenés a tengerparton vagy egész napos fakultatív kirándulás „Dalí nyomában”, ahol felkeressük a figueresi múzeumot és a púboli Gala kastélyt. Hazaérkezés az esti órákban, majd aki még kedvet érez vacsora után részt vehet egy fantasztikus Flamenco Show programon.

7.nap: Barcelona-Budapest
Transzfer a barcelonai reptérre, majd hazautazás menetrend szerint.

Ár információk
Utazás: repülővel    Szállás: ***szálloda  Ellátás: félpanzió 
Részvételi díj: 139.900,-Ft/fő
Biztosítás: 3.990,-Ft/fő Reptéri illeték: 35.000,-Ft/fő


Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Idegenforgalmi adó: 0,50 EUR/fő/éj
Fakultatív programok: ITTOnline utasbiztosítás