ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Provence-i barangolások - csoportos körutazás
Franciaország, Körutazás Franciaországban
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
Útazonosító:
269825
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás
csoportos körutazás
 
 
Jelentkezés lezárva.

 

Felejthetetlen utazásra invitáljuk Provence és a Cote d’Azur varázslatos vidékére, ahol a tenger türkizkék, a levegő olívaolaj, levendula és kakukkfű illatot áraszt, és júniusban virágba borulnak a meseszép levendulamezők!
 

Dátum: 2020. június 18-23.
Időtartam: 6 nap/5 éj
Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 2 óra
Elhelyezés: 3 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli, 1 ebéd
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő


Provence-i barangolások ajánlatunk programleírása

 
1. nap: utazás Nizzába


Elutazás Budapestről Nizzába kora reggel közvetlen járattal, érkezés a reggeli órákban. Rövid városnézés a Francia Riviéra fővárosában, Nizzában, majd transzfer a Provence Velencéjének is nevezett hangulatos Martigues városkába, ahol a szállásunk is lesz, érkezés este (5 éj).


2. nap: Avignon és környéke

Egész napos kirándulás Avignon környékén: látogatás a híres római kori vízvezetéknél, a Pont du Gard-nál, majd Avignonban: a középkori pápai székhely a csodálatos pápai palotával és a híres Saint Benezet híddal vonzza a látogatókat. Les Baux de Provence a nap utolsó állomása, az ősi, sziklára épült városka Franciaország legszebb települései közé tartozik, a környező mesés táj az olajfaligetekkel és szőlőskertekkel sok művészt megihletett már.


3. nap: Camarque, Arles

Délelőtt látogatás Camarque mesés vidékén, ahol meglátogatunk egy helyi farmot; házigazdánk bevezet a bikatenyésztés rejtelmeibe és megmutatja mindennapi életüket a gazdaságban. Ebéd a farmon tipikus helyi ételekkel. Arles római kori emlékeinek megtekintésével zárul a nap, visszautazás a szállodába.


4. nap: A Lubéron vidék csodái

Lubéron vidék felfedezésére indulunk: elsőként látogatás a kristálytiszta La Sorgue partján található Fontaine de Vaucluse apró hidakkal és vízimalommal tarkított hangulatos városkájában. További látnivalók a nap folyamán: a Franciaország legszebb falvai közé sorolt, sziklára épült Gordes impozáns katedrálisával és várával, Roussillon, a környék vörös kövéből épült épületeivel, végül fotószünet az utazási magazinokban fel-felbukkanó román kori cisztercita Sénanque apátságnál a környező levendulamezőkkel.


5. nap: Aix en Provence, Calanque de Cassis, Marseille

Délelőtt Aix en Provence-ba, a szökőkutak, a paloták és a mediterrán életérzés legendás városába látogatunk, majd Cassis festői öbleit fedezzük fel egy kb. 1 órás hajókirándulás során a gyönyörű Calanque de Cassis öblökben, majd a napot Marseille híres kikötővárosában zárjuk.


6. nap: utazás Budapestre

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a nizzai repülőtérre, utazás Budapestre, érkezés a késő délutáni órákban.

A programok sorrendje változhat.

Ár információk
A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, egy ebéd, programok a leírás szerint, Calanques de Cassis hajókirándulás, belépő a Pápai Palotába Avignonban, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 39 000 Ft/fő, feladott poggyász: kb. 19 000 Ft/10 kg-os vagy kb. 29 000 Ft/20 kg-os csomag, belépőjegyek a nevezetességekhez (helyszínen fizetendő, kb. 20 EUR/fő), borravaló (helyszínen fizetendő, kb. 20 EUR/fő), utasbiztosítás.
Online utasbiztosítás