ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Nyaralás a festői Garda-tónál
Olaszország, Garda-tó
Indulás 2024-06-29
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
2-ágyas szoba
Utazás:
Busszal
Időtartam:
4 éj
Útazonosító:
322825
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás
1. nap: Budapest-Garda-tó
Kora reggeli találkozó Budapesten a Déli Pályaudvarnál. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Szlovánián keresztül Olaszországba. Itália egyik legszebb tavához, a festői Garda-tóhoz indulunk. A havas hegycsúcsok és pálmafák mesebeli tájai garantáltan felejthetetlen látnivalókkal kápráztatják el a látogatókat. Olaszország legnagyobb tava , 52km hosszú és 18 km széles. Egyrésze Venetó tartományához tartozik, Lombardiához és Trentinohoz kisebb részei kapcsolódnak. Keleti partja az olajfák riviérája néven is ismert. Zöldellő dombok, gazdag szőlőskertek  citromfák, olívabokrok, és cédrusok keretezik a festői tópartot. Mesés strandok, gyönyörű promenádok, sziklák, romantikus várromok, végtelen olajfaligetek, hangulatos tóparti városok, üzletekkel tarkított keskenysikátorok garantálják élménydús nyaralásunkat. Rövid pihenők után a késő délutáni órákban érkezünk meg szállásunkra. Szálláshely elfoglalása, vacsora. (Elhelyezés Bussolengo városának közelében található üdülőközpontban.)
 
2. nap: Garda-tó-Torri del Benaco-Toscolano-Maderno-Manerba
Mai programunk egy fantasztikus hajókirándulással kezdődik, hogy felfedezzük a tó szépségeit, majd délután pihenés, strandolás a Garda-tó partján. (Hajójegy: 15 EUR/fő) A középkori falakkal körülölelt, hangulatos városközponttal és a látványos Scaligero kastéllyal büszkélkedő Torri dell Benaco kagylóformájú, színes kikötőjéből indul a hajónk a túlpartra. A 125 km hosszú partszakasz mentén szebbnél szebb strandok találhatóak. Mi mind közül az egyik legszebbet keressük fel. Manerba 11km hosszú. gyönyörű parttal rendelkezik, legszebb strandja a  Spiaggia la Romantica. Szabadidő, strandolási lehetőség.
 
3. nap: Arco-Trento-Riva del Garda
Szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség. Felkeressük a tótól északra fekvő „Trentino Nizzája” nevet viselő Arco középkori várkastéllyal büszkélkedő városát.  A 273 méterrel a síkság fölé magasodó, meredek sziklatömbre épült egykori erőd, már több mint 1000 éve áll őrt a Sarca-völgyében. Kertjéből pazar kilátás nyílik a tóra. Az 1495-ben épült erődöt Albrecht Dürer is megörökítette. Folytatjuk utunkat a régió fővárosába. Trento központjában városnézés, majd visszautazunk a Garda-tóhoz. Séta Riva del Garda városában. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban. (Ár: 20 EUR/fő) 
 
4. nap: Malcesine-Garda-Szirének öble-Bardolino
Szabad program vagy fakultatív kirándulás. Reggeli után a Monte Baldo lábánál fekvő, Malcesine városába látogatunk. Városnézés Garda festői belvárosában, ahol romantikus terek, velencei stílusú paloták találhatók. Gazdag növényzet, ciprusok, olajfák, leanderek, magnóliák biztosítják a paradicsomi hátterét annak a helyszínnek, ahonnan a Garda-tóra nyíló egyik legszebb kilátásban is gyönyörködhetünk. A várostól nem messze találjuk a Punta San Vigilio-t, ahol a híres Baia delle Sirene vagyis a Szirének öble elnevezésű partszakaszt is látni fogjuk kirándulásunk alkalmával. A délutáni órákban pihenési és fürdési lehetőség a tóparton. Kora este még rövid látogatás Bardolino városában, majd visszautazás a szálláshelyre. (Ár: 20 EUR/fő) 
 
5. nap: Sirmione-Budapest
Reggeli után a Garda-tó egyik legfelkapottabb üdülővárosát keressk fel. Sirmione városa egy 4 km hosszú félszigeten fekszik a Garda-tó déli részén, elegánsan nyúlik bele a Garda-tó csillogóan kék vizébe. Egykor halászfalu volt, ma népszerű üdülőközpont, mely mérsékelt klímájának, fürdőjének, történelmi épületeinek és a várost körülvevő csodálatos tájnak köszönhető. Valószínűleg itt élt a neves római költő, Catullus is, aki szerint Sirmione a "szigetek és félszigetek gyöngyszeme". Szabadidő, majd búcsú a végtelen kék víztükör és a vízen suhanó fehér vitorlások felejthetetlen összképétől. Utazás Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.
 
BEUTAZÁSI FELTÉTELEK: Szlovénia Olaszország
 
 
Ár információk
Utazás: autóbusszal    Szállás: Garda-tó környéki üdülőközpont (nem közvetlen parti!)
Ellátás: reggeli
 
Félpanziós felár: 10.000,-Ft/fő, Egyágyas felár: 32.000,-Ft/fő
Sztornó biztosítás: 3%

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az útlemondási biztosítás és a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás együttes megkötésével csak Prémium és Privileg módozat esetében térít a biztosító önrészmentesen! További részletek, feltételek és térítési díjak: ITT

Biztosítás: 3.650-Ft/fő (ATLASZ Classic Társas BBP, önrész 15%)
Biztosítás: 4.750-Ft/fő ( ATLASZ Társas Prémium BBP, önrész 0%) 
Biztosítás: 6.000-Ft/fő ( ATLASZ Társas Privileg BBP, önrész 0%)  

Elhelyezés: A Bussolengo városának közelében található üdülőközpont úszómedencével és gyermekmedencével várja vendégeit.  Csendes, panorámás fekvéssel rendelkező szálláshely, mely 3 km-re található a városközponttól, 7 km-re a Garda-tótól, 12 km-re Verona történelmi központjától.
Szobák: 275 standard kategóriájú szoba, mely négy épület részben helyezkedik el. Egyszerűen berendezett zuhanyzós szobák. (Tv, telefon, TV, légkondicionáló, erkély vagy terasz)
Szolgáltatások: 2 étterem szoba, amerikai bár, pizzéria, fedett veranda, terasz, park, széf a recepción, konferenciaterem, kb. 10 x 15 méteres medence és gyermekmedence, parkoló.

 
Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Garda-tó / hajójegy 15 EUR
Malcesine-Bardolino kirándulás 20 EUR
Arco-Trento-Riva del Garda fakultatív kirándulás 20 EUR
Arco / erőd 3,5 EUR 
Szirének öble strand kb.12 EUR
Sirmione / motorcsónakázás 12 EUR
 
Utazás:
Az utazás emelt szintű autóbusszal történik DVD, büfé
 
Felszállási lehetőségek:
Budapest-Déli pu. Koronaőr köz Találkozó 05:00 Indulás 05:30 
Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:10
Siófok – Kiliti TABOL benzinkút (Vak Bottyán u. 34.) 06:40
Balatonlelle-Marche 07:00
Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00 
Online utasbiztosítás