ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Seychelle-szigetek - Coral Strand Hotel **** - Mahé (Egyéni) ****
Seychelle-szigetek, Seychelle-szigetek
Indulás 2024-03-30
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
standard...
Utazás:
Egyénileg
Időtartam:
7 éj
Útazonosító:
377352
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Afrika, Seychelle-szigetek, Mahe

MAHÉ a Seychelle-szigetek legnagyobb és legsűrűbben lakott szigete, ideális hely seychelles-i nyaraláshoz. A lakosság túlnyomórészt Vicoriában, a fővárosban és környékén él. A sziget számtalan kevésbé lakott pontja kínálja a Robinson Crusoe-felfedezések élményét. Mahén a csodálatos strandok mellett vízesések, dzsungelek, lenyűgöző panorámák és kalandos, aktív programok: hegyi séták sziklamászás, tengeri kajakozás, búvárkodás teheti színessé a pihenést. Érdemes más szigetekre, például a gyönyörű Praslinra és La Digue-ra is ellátogatni.SZEZONKEDVEZMÉNY:  35-40% a reggelis árból- foglalás:              2023. szeptember 30-ig- 35% KEDVEZMÉNY - utazási időszak: 2023. szeptember 01-30. között- 40% KEDVEZMÉNY - utazási időszak: 2023. október 01.-december 07. között- további kedvezménnyel NEM kombinálható,- a kedvezmény nem érvényes a felárakra és a transzferekre

SZEZONKEDVEZMÉNY: max. 2 gyerek díjmentes reggelivel 3.-4.főként- foglalás:             2023. szeptember 30-ig- utazási időszak: 2023. szeptember 30-ig- Maximum 2 gyerek 9 éves korig 3. és 4. főként pótágyon reggelivel díjmentes classic óceánra néző szobában.- további kedvezménnyel NEM kombinálható,- a kedvezmény nem érvényes a pótágyakra, a a felárakra és a transzferekre

KEDVEZMÉNY: 25-30-35% min. 7 éjszaka esetén- foglalás: 25% kedvezmény az érkezés előtti 30-59 nap között30% kedvezmény az érkezés előtti 60-89 nap között35% kedvezmény az érkezés előtti 90 napon túl történő foglalás esetén- utazási időszak: 2023.október 31-ig- további kedvezménnyel nem kombinálható,- a kedvezmény nem érvényes a pótágyakra, a felárakra és a transzferekreKEDVEZMÉNY: 20-30-35% min. 7 éjszaka esetén- foglalás: 20% kedvezmény az érkezés előtti 30-59 nap között30% kedvezmény az érkezés előtti 60-89 nap között35% kedvezmény az érkezés előtti 90 napon túl történő foglalás esetén- utazási időszak: 2024. október 31-ig- további kedvezménnyel nem kombinálható,- a kedvezmény nem érvényes a pótágyakra, a felárakra és a transzferekre* Foglaláskor mindig az alkalmazható legmagasabb kedvezményt érvényesítjük.

8 nap/ 7 éjszakaIgény esetén a tartózkodás hosszabbítható vagy rövidíthető!Utazás: Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással. A kiutazás egyénileg történik, a részvételi díj a repülőjegy árát nem tartalmazza! A repülőjegy ára légitársaságtól függően foglaltság függvényében változik, és nagy eltérést mutat a fedélzeti szolgáltatások és a jegy árának tartalmában (fedélzeti ellátás, feladott és fedélzetre vihető csomag stb.). Kollégáink megtalálják Önnek a leginkább megfelelő repülőjegyet a legkedvezőbb áron.Időpont: tetszés szerint, a szabadon választott időpontban.

Coral Strand Hotel **** - Mahé

A 160 szobával rendelkező szálloda a híres Beau Vallon tengerparton található, kb.15 km-re a nemzetközi repülőtértől és 5 km-re a fővárostól.

Hetente két alkalommal a szálloda vendégei a főépület tetejéről a csillagos égboltot kémlelhetik. A szálloda éttermei változatos menüt kínálnak, az autentikus indiai ételektől kezdve, a japán konyha különlegességein keresztül, jellegzetes helyi ízeket és többféle tengeri finomságot kóstolhatunk. A hotel kertjében a vendégek nagy örömére 3 óriás teknős is él.

Szolgáltatások: recepció, éttermek, 2 bár a medence környékén, 1 felnőtt és egy gyermek úszómedence, konferencia terem, strandröplabda, csomag szoba, 6 különböző szoba típus közül foglalhatnak: standard, standard óceánra néző, Silhouette nászutas szoba, szuperior, szuperior óceánra néző és Penthouse. A szolgáltatások egy része térítés ellenében vehető igénybe. 

Elhelyezés: Standard szoba (kb.24m2): fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, Tv, telefon, tea/kávé készítő, Wi-Fi (díjmentes), balkon kilátással az árnyas kertre. A szoba nem pótágyazható. (max 2 felnőtt vagy 2 felnőtt+1gyerek/0-5,99év között (gyerek a szülőkkel egy ágyban))Óceánra néző classic szoba (kb.24m2): fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, Tv, telefon, tea/kávé készítő, Wi-Fi (díjmentes), balkon kilátással az óceánra. A szoba nem pótágyazható. (max. 2 felnőtt vagy 2 felnőtt+1gyerek/0-5,99év között).Szuperior szoba/superior óceánra néző és penthouse esetén: max 2felnőtt/2felnőtt+2gyerek/3felnőtt/3felnőtt+1gyerek helyezhető el.Magasabb kategóriájú szoba felár ellenében foglalható.

Ellátás: reggeli. Felár ellenében félpanzió vagy teljes ellátás.Karácsonyi és szilveszteri gálavacsora kötelező.

Egyéb információk:

  • Bejelentkezés 14:00-tól, kijelentkezés 11:00-ig. Korai bejelentkezés és/vagy késői kijelentkezés a szabad szobáktól függően helyszínen fizetendő felár ellenében foglalható.
  • Magasabb kategóriájú  elhelyezés és egyágyas szoba felár ellenében foglalható.
  • Minimum 3 éjszaka foglalható 2023. dec. 22.-2024. jan.06. között
  • Gyerekkedvezmény: 6-11,99 év kötött superior  szoba/superior óceánra néző szoba és penthouse esetén kedvezményes ár pótágyon.
  • A szálloda szolgáltatásainak egy részére térítés ellenében vehető igénybe.
  • Megrendeléskor mindig az adható legkedvezőbb kedvezményt alkalmazzuk.
  • A helyszínen fizetendő kötelező környezetvédelmi illeték, mely a szálláshely szobáinak számától függően változik:- Az 1-24 szobás szálláshely esetén  25 SR fő/éjszaka (kb. 1,7EUR/fő/éj),- A 25-50 szobás szálláshely esetén  75 SR fő/éjszaka (kb. 5,1 EUR/fő/éj),- Az 51 vagy ennél több szobával rendelkező szálláshely esetén, yaht vagy sziget-resort esetén 100 SR fő/éjszaka. (kb.6,8 EUR/fő/éj)- Az eltérő pénznemben történő fizetés a szálláshely saját belátása szerinti.- 12 év alatti gyerekek mentesülnek ennek az illetéknek a megfizetésétől.
  • Időeltolódás: télen +3, nyáron +2 óra.

 

Nászutas és további kedvezményekről érdeklődjenek irodáinkban!

Igény esetén a tartózkodás hosszabbítható vagy rövidíthető, valamint kombinálható körutazással, vagy más tengerparti pihenéssel!  Az ajánlatban szereplő időpontoktól és időtartamtól eltérő utazások esetén egyéni igények alapján személyre szabott árajánlatot készítünk. Az árak az alkalmazható kedvezményektől és a szabad helyektől függően a megrendeléséig változhatnak.  

A koronavírussal kapcsolatos információk tájékoztató jellegűek és folyamatosan változnak. Foglalás előtt érdeklődjenek kollégáinknál.

Útvonal:  

Ár információk

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 7 éjszakára, kétágyas szobában,
  • a reggelit,

Az ár nem tartalmazza:

  • a repülőjegyet és a repülőtéri illetéket,
  • a repülőtéri privát retúr (oda-, vissza) transzfert Mahe szigeten,
  • a további étkezések felárát, 
  • a magasabb kategóriájú szoba felárát,
  • a sztornó (útlemondási) biztosítást,
  •  az utas baleset-, betegség és poggyászbiztosítást (BBP).

Online utasbiztosítás