ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Bali - Wina Holiday Villa ***- Kuta (Egyéni) ***
Indonézia, Bali
Indulás 2024-03-30
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Kétágyas...
Utazás:
Egyénileg
Időtartam:
7 éj
Útazonosító:
505063
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Az Indiai-óceánon fekvő sziget mágikus hírnevét a lakosok életfelfogásból adódó végtelen kedvességének, a szigetbelső idilli békéjének, bájos tájainak, teraszos rizsföldjeinek, festői falvainak, az ősi kultúra helyi szokásokkal gazdagított hindu hitéletének, aktív, őszinte világának, a tengerpartok sokféleségének köszönheti. Láthatunk itt aktív vulkánokat, buja dzsungeleket, kis, kacskaringós földutakat. Megízlelhetünk az egzotikus konyha remekeit: mogyorószószos nyársonsülteket, vagy akár a nasi gurih-t, a sűrű kókusztejben párolt rizst. A sziget további előnye, hogy meglepően jutányos áron foglalhatunk luxusszállodákat, mesés kerti környezetben, a helyi építészeti díszítő elemek gazdag tárházával.

Szállás információk:

A tradicionális építészeti elemekben bővelkedő szálloda 100 m-re fekszik a népszerű Kuta Beach tengerparttól, valamint 3 percnyire a híres bevásárló negyedtől, Legian Stree-től. A buja trópusi növényzettel körülölelt, hangulatos hotel kiváló szolgáltatásokkal, remek helyi ételekkel várja vendégeit. Balinéz stílusban berendezett, balkonos szobái különböző kategóriában érhetők el, így párok és családok számára is kiváló nyaralást biztosít.

Szállás szolgáltatások: 3 kültéri medence, fitnesz terem, tárgyaló, esküvőszervezési lehetőség, autókölcsönzés, utazásszervezés, széf, valutaváltó, ingyenes transzfer a Legian Street-re és a Kuta Square-re, gyermek medence és játszótér, wellness szolgáltatások (masszázs, szépségszalon, fitneszterem), mini könyvtár. A medence mellett két bár és egy étterem is várja a látogatókat.

Elhelyezés: A szobák tágasak és kényelmesek, trópusi és balinéz stílusban vannak berendezve, valamint modern felszereltséggel rendelkeznek. A szobákban elérhető Wi-Fi szolgáltatás, kábeltévé, telefon, mini hűtőszekrény, vízforraló és saját fürdőszoba.

Ellátás: reggeli

Bónusz: 1 üveg bor!

A csomagajánlatban szereplő szigettúrák:

A. Csodálatos Kintamani (egész napos)Kulturális kirándulás a sziget középpontjába. Megtekinthetik a tradicionális Barong & Keris táncbemutatót, a balinéz fafaragó művészek munkáját, majd Kintamani falucskájának kilátójából csodálatos kilátás nyílik a Batur vulkánra és tóra. Az utolsó megálló a ,,Szent Forrás Temploma" lesz.

B. Felejthetetlen naplemente (félnapos)Taman Ayun Templom, Mengwiben, Alas Kedaton majom erdő, mely denevéreknek és 3 nagy majom család otthona. Naplemente a tengerből kiemelkedő sziklákon található Tanah Lot Templomnál.

C. A titokzatos Kelet-Bali (egész napos)Lenyűgöző festmények és technikák Batu Bulan-ban, Besakih ,,Anyatemplom" az Agung vulkán lejtőin. Ez a sziget legfontosabb Hindu temploma, mely azért is épült ilyen magasra, hogy közelebb legyen az Istenekhez. Megálló a Bukit Jambul rizsteraszoknál, és Klungkung-ban, az egykori fővárosban.

D. Varázslatos Észak-Bali (egész napos)Pupuan és Antosari rizsteraszok, kávé, kakaó és gyümölcs ültetvények... A fekete homokos strand, Lovina Beach meglátogatása, majd a Bedugul felé folytatódik az út. A kirándulásból híres ,,úszótemplom", vagyis az Ulun Danu sem maradhat ki. Lehetőség lesz zamatos trópusi gyümölcsök megkóstolására is egy helyi gyümölcspiacon.

E. Oleh - Oleh (félnapos bevásárló túra)A rövid kirándulás a művészetek kedvelőinek kedvez, hiszen Bali híres mesterségeinek helyszíneit lehet majd felfedezni. Batubulanban a kőfaragással, Celuk faluban az arany- és ezüstművességgel, Ubudban helyi festők varázslatos és színpompás alkotásaival ismerkedhetnek. Zárásként Kecak táncbemutató.

 A túrák angol és német nyelven elérhetőek, vagy felár ellenében helyi magyar nyelvű idegenvezetéssel.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes! 

 

 

Ár információk

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 7 éjre reggelivel kétágyas szobában,
  • a retúr repülőtéri transzfereket,
  • 2 egész napos és 1 félnapos szigettúrát (A., C., E),
  • 1 üveg bort.

Az ár nem tartalmazza:

  • a repülőjegyet és a repülőtéri illetéket,
  • a helyszíni turista vízumot (kb. 500 000 IDR/fő),
  • a belépési adót (150 000 IDR/fő)*,
  • az utazási biztosítást,
  • a személyes kiadásokat,
  • a borravalót. 

* Az utazókat arra kérik, hogy a belépési adót még érkezés előtt fizessék be, a Love Bali weboldalon keresztül. Amennyiben a honlapon keresztül történő fizetés nem működne, a reptéren, illetve a bali kikötőkben szintén lehetőség van a készpénzmentes fizetésre - írja Magyarország Nagykövetsége.

Online utasbiztosítás