ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Bali - Hotel Nikko Bali ***** - Benoa (Egyéni) ****
Indonézia, Bali
Indulás 2024-03-29
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Kétágyas...
Utazás:
Egyénileg
Időtartam:
7 éj
Útazonosító:
507245
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Az Indiai-óceánon fekvő sziget mágikus hírnevét a lakosok életfelfogásból adódó végtelen kedvességének, a szigetbelső idilli békéjének, bájos tájainak, teraszos rizsföldjeinek, festői falvainak, az ősi kultúra helyi szokásokkal gazdagított hindu hitéletének, aktív, őszinte világának, a tengerpartok sokféleségének köszönheti. Láthatunk itt aktív vulkánokat, buja dzsungeleket, kis, kacskaringós földutakat. Megízlelhetünk az egzotikus konyha remekeit: mogyorószószos nyársonsülteket, vagy akár a nasi gurih-t, a sűrű kókusztejben párolt rizst. A sziget további előnye, hogy meglepően jutányos áron foglalhatunk luxusszállodákat, mesés kerti környezetben, a helyi építészeti díszítő elemek gazdag tárházával.

 

Szállásinformációk:

A Benoa Beach-en helyezkedik el a négycsillagos hotel. Balinéz építészeti stílus jellemzi, mely harmóniában áll a természettel. 188 szobát kínál, illetve 3 éttermet és bárt. Fedezze fel a gyönyörű környéket, majd élvezze a hotel nyújtotta szolgáltatásokat. Szépségszalon, gőzfürdő és úszómedence is gondoskodik a relaxációról. Szülinapok, esküvők, tárgyalások lebonyolítására 2 konferenciaterem áll rendelkezésre. 

Szállás szolgáltatások: recepció, társalgó, éttermek, bárok, parkoló, wellness szolgáltatások, szépségszalon, fitneszterem, medence, transzfer szolgáltatás, wifi, konferenciatermek, gyermekklub.

Szobák felszereltsége: fürdőszoba, légkondicionáló, minibár, telefon, TV, ingyenes wifi, kávé- és teafőző, hajszárító. 

Ellátás: reggeli.

Bónusz: 1 üveg bor

A csomagajánlatban szereplő szigettúrák:

A. Csodálatos Kintamani (egész napos)Kulturális kirándulás a sziget középpontjába. Megtekinthetik a tradicionális Barong & Keris táncbemutatót, a balinéz fafaragó művészek munkáját, majd Kintamani falucskájának kilátójából csodálatos kilátás nyílik a Batur vulkánra és tóra. Az utolsó megálló a ,,Szent Forrás Temploma" lesz.

B. Felejthetetlen naplemente (félnapos)Taman Ayun Templom, Mengwiben, Alas Kedaton majom erdő, mely denevéreknek és 3 nagy majom család otthona. Naplemente a tengerből kiemelkedő sziklákon található Tanah Lot Templomnál.

C. A titokzatos Kelet-Bali (egész napos)Lenyűgöző festmények és technikák Batu Bulan-ban, Besakih ,,Anyatemplom" az Agung vulkán lejtőin. Ez a sziget legfontosabb Hindu temploma, mely azért is épült ilyen magasra, hogy közelebb legyen az Istenekhez. Megálló a Bukit Jambul rizsteraszoknál, és Klungkung-ban, az egykori fővárosban.

D. Varázslatos Észak-Bali (egész napos)Pupuan és Antosari rizsteraszok, kávé, kakaó és gyümölcs ültetvények... A fekete homokos strand, Lovina Beach meglátogatása, majd a Bedugul felé folytatódik az út. A kirándulásból híres ,,úszótemplom", vagyis az Ulun Danu sem maradhat ki. Lehetőség lesz zamatos trópusi gyümölcsök megkóstolására is egy helyi gyümölcspiacon.

E. Oleh - Oleh (félnapos bevásárló túra)A rövid kirándulás a művészetek kedvelőinek kedvez, hiszen Bali híres mesterségeinek helyszíneit lehet majd felfedezni. Batubulanban a kőfaragással, Celuk faluban az arany- és ezüstművességgel, Ubudban helyi festők varázslatos és színpompás alkotásaival ismerkedhetnek. Zárásként Kecak táncbemutató.

 A túrák angol és német nyelven elérhetőek, vagy felár ellenében helyi magyar nyelvű idegenvezetéssel.

Az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes! 

 

Ár információk

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 7 éjre reggelivel kétágyas szobában,
  • a retúr repülőtéri transzfereket,
  • 2 egész napos és 1 félnapos szigettúrát (A., C., E),
  • a bónusz 1 üveg bort.

Az ár nem tartalmazza:

  • a repülőjegyet és repülőtéri illetéket,
  • a helyszíni turista vízumot (kb. 500 000 IDR/fő),
  • a belépési adót (150 000 IDR/fő)*,
  • az utasbiztosítást,
  • a személyes kiadásokat,
  • a borravalót.

* Az utazókat arra kérik, hogy a belépési adót még érkezés előtt fizessék be, a Love Bali weboldalon keresztül. Amennyiben a honlapon keresztül történő fizetés nem működne, a reptéren, illetve a bali kikötőkben szintén lehetőség van a készpénzmentes fizetésre - írja Magyarország Nagykövetsége.

Online utasbiztosítás