ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Zanzibár - Sandies Baobab Beach **** - Nungwi (Egyéni) ****
Tanzánia, Zanzibár
Indulás 2024-04-01
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
All inclusive
Szobatípus:
kétágyas...
Utazás:
Egyénileg
Időtartam:
7 éj
Útazonosító:
520458
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Afrika, Tanzánia, Zanzibár

ZANZIBÁR A világ egyik legromantikusabb helye, az Indiai-óceán gyöngyszeme, a gyönyörű türkizkék tenger, fehér homokos tengerpart - ez mind Zanzibár. A legszebb strandok az északi és a keleti partokon találhatók. Háborítatlan, sokszínű vízi világ több méteres korallhegyekkel vagy Zanzibarváros óvárosa, mely a világörökség része, a Jozani őserdő, a Ngezi erdei rezervátum vagy fűszer túra kiváló program lehetőségeket kínálnak. ... és ne feledjék: Zanzibár különlegessége az óceánon épült Szikla étterem, mely nászutasok, évfordulót ünneplők vagy akár lánykérés ideális és egyedi helyszíne.KEDVEZMÉNY:  15%- foglalás 2023. július 31-igutazás:   2023. szeptember 01.-október 31.között- foglalás: minimum 7 éjszaka eseténutazás:   2023. április 01.-június 30. között- a kedvezmény a felárakra és transzferekre nem vonatkozik,- további kedvezménnyel nem kombinálható,* Foglaláskor az alkalmazható legnagyobb kedvezményt érvényesítjük.Sandies Baobab Beach Resort ***** - Zanzibár, Nungwi  8nap/7éjUtazás: menetrend szerinti repülőjárattal (átszállással). A kiutazás egyénileg történik, a részvételi díj a repülőjegy árát nem tartalmazza! A repülőjegy ára a légitársaságtól és a foglaltság függvényében változik, valamint eltérést mutat a fedélzeti szolgáltatások és a jegy árának tartalmában (fedélzeti ellátás, feladott és fedélzetre vihető csomag stb.). Kollégáink megtalálják Önnek a leginkább megfelelő repülőjegyet a legkedvezőbb áron.Időpont: tetszés szerint, a szabadon választott időpontbanIgény esetén a tartózkodás hosszabbítható vagy rövidíthető, kombinálható szafari körutazással.

A sziget északnyugati csücskén, Nungwi híres fehér strandján található 105 szobás kétszintes szuahéli stílusban épült szálloda. A nevét a fenséges, évszázados Baobab fákról kapta, amelyek az üdülőtelep körül találhatók, így egyedülálló trópusi oázissá változtatva a környezetét. A kertből közvetlenül elérhető a strand. A sziget e részét kevéssé érinti az ár-apály váltakozása és ennek eredményeként a vendégek teljes mértékben kihasználhatják, és bármikor élvezhetik az úszást a kristálytiszta vízben. Egy amfiteátrum ad otthont az üdülőhely esti szórakoztató műsorainak.

Szolgáltatások: recepció, étterem, medence bár, szórakoztató programok, úszómedence, napozóágyak a medence környékén, Wi-fi (nagyon gyenge és sokszor nem működik) a meghatározott közös terekben (a szobákban felár ellenében), csomagszoba, strandröplabda, Mvua African Rain Spa kényeztető kezelések. A környéken számos vízi sportlehetőség áll rendelkezésre. A szolgáltatások egy része térítés ellenében vehető igénybe.

Elhelyezés: franciaággyal vagy 2 külön ággyal (szúnyoghálóval), egyénileg kontrollálható klímával, széffel, fürdőszobával rendelkező szobákban. A Wi-fi (nagyon gyenge) a szobákban térítés ellenében vehető igénybe.Kertre néző szoba (39db/kb.25nm/max.2fő)Superior szoba (22db/kb.38nm/kertre néző/max.2fő): franciaágyas szoba, 2 külön ágy nem lehetséges.Swahili szoba (20db/kb.27nm): néhány szobája összenyitható.Deluxe szoba (10db/kb.32nm/max.3fő): részben, oldalról tenger felé néző. Franciaágyas szoba, 2 külön ágy nem lehetséges, de pótágyazható 3.fő részére. A szoba további felszereltsége közé tartozik a minibár és a tea/kávé készítési lehetőség.Családi szoba (34db/kb.45nm/kertre néző/min.-max.4fő): egy king-size ággyal, két egyszemélyes ággyal és tea/kávé készítési lehetőséggel is rendelkezik.

 

Ellátás: all inclusiveAz all inclusive tartalmazza: főétkezések (reggeli, ebéd, vacsora) a büfé étteremben, étkezés közben az étteremben üdítőitalok, gyümölcslevek, válogatott borok, helyi sör, kávé és tea, az étkezések közötti harapnivalók a bárban, kávé és tea, 10:00-24:00 között a medence bárban üdítőitalok, gyümölcslevek, válogatott borok, helyi sör, kávé és tea, 18:00 után a medence bárban meghatározott koktélok és szeszes italok, Wifi internet a meghatározott közös terekben, napi szórakoztató és animációs programok, strandröplabda és strandfoci, napozóágyak és strandtörölközők. Prémium márkájú szeszes italok felár ellenében állnak rendelkezésre. A bár 10:00 és 24:00 óra között tart nyitva. Éjfél után minden italt a vendégnek kell fizetnie.)

További információk:

  • bejelentkezés/a szobák elfoglalása 15:00 órától, kijelentkezés 11:00 óráig. A korai bejelentkezés/késői kijelentkezés felár ellenében lehetséges.
  • Egyágyas és magasabb kategóriájú szoba felár ellenében foglalható.
  • A szálloda szolgáltatásainak egy része térítés ellenében vehető igénybe.
  • Az infrastruktúra adó, mely kötelező helyszíni költség (kb. 5 usd/fő/éj), a helyszínen, a szállodában fizetendő.
  • Ramadán időszak: 2024. március 10.-április 08.
  • Időeltolódás: +2hrs

Igény esetén a tartózkodás hosszabbítható vagy rövidíthető, valamint kombinálható szafari körutazással, vagy más tengerparti pihenéssel!  Az ajánlatban szereplő időpontoktól és időtartamtól eltérő utazások esetén egyéni igények alapján személyre szabott árajánlatot készítünk. Az árak az alkalmazható kedvezményektől és a szabad helyektől függően a megrendeléséig változhatnak.  

A koronavírussal kapcsolatos információk tájékoztató jellegűek és folyamatosan változnak. Foglalás előtt érdeklődjenek kollégáinknál.

Ár információk

Az ár tartalmazza:

  • a szállást a választott időpont szerint,
  • az all inclusive ellátást,

Az ár nem tartalmazza:

  • a repülőjegyet és repülőtéri illetéket,
  • a privát transzfert Zanzibáron repülőtér-szálloda-repülőtér között.
  • a belépéskor, a helyszínen fizetendő kötelező vízum díjat,
  • a repülőtéri kilépési illetéket távozáskor a helyszínen (kötelező költség),
  • a kötelező infrastruktúra adót kijelentkezéskor a szállodában (kb. 5 usd/fő/éj)
  • az utas (BBP) biztosítást,
  • a sztornó (útlemondási) biztosítást,

Online utasbiztosítás