ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Adventi készüődés Bécsben

ADVENTI készülődés Bécsben – vásárlási lehetőség
 

Utazás: komfortos autóbusszal
Időpont: 2022. december 15. (csütörtök)
Részvételi díj: 12.000 Ft + 460 Ft utasbiztosítás
Útvonal: Székesfehérvár - Bécs – Székesfehérvár

Több mint húsz adventi vásár és karácsonyi falu várja november és december hónapban az osztrák fővárosba látogató vendégeket. A mesebelitől a modernig mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt. A külföldi és a belföldi látogatók közel 900 standnál kóstolhatják meg a forró puncsot és forralt bort vagy válogathatnak a kézműves karácsonyi ajándékok között. A legnagyobb karácsonyi vásár az idei évben is a Városháza előtt felállított Bécsi Adventi Varázslat, amelynek képeskönyvbe illő kulisszái évente rengeteg érdeklődőt vonzanak. Meghívjuk Önöket egy felejthetetlen kirándulásra, tartsanak velünk!
Program:

6 óra: indulás Székesfehérvár, Skála Parkolóból. Folyamatos utazás Bécsig, ahol első megállónk Európa egyik legnagyobb bevásárló központja, a Shopping City Süd. A 330 üzletben Magyarországon is kapható árukon kívül igazi osztrák különlegességek közül válogathatnak, így szeretteiket egyedi karácsonyi ajándékkal is meglephetik.

Következő állomásunk az ünnepi díszbe öltözött bécsi belváros. Idegenvezetőnk bevezet a gazdagon feldíszített műemlékek történetébe és jellegzetességeibe. A városnéző séta során felkeressük a Császári Rezidenciát (Hofburg), az Operaházat, a Szent István-Székesegyházat (Stephansdom), illetve végigsétálunk Bécs legforgalmasabb sétálóutcáján, a Graben-en. 

A közös program a feldíszített Városház téren (Rathausplatz) fejeződik be, ahol a hagyományos bécsi karácsonyi vásár (Christkindlmarkt) forgatagában vegyülhetünk el. Több, mint 100 standon válogathatunk karácsonyi ajándékok, kézműves termékek és kulináris ínyencségek között. A Városháza parkjában és a Ringstraße mentén a fák is ünnepi díszben tündökölnek. A szerelmesek számára különösen vonzó a szívecskékkel díszített „Herzerlbaum”. A gyermekvilágban egy körhinta, egy rénszarvas fogat, és csodálatos fényinstallációk várják a park látogatóit.

Lehetőség nyílik egy-egy múzeum, kiállítás megtekintésére, vagy a belvárosi üzletek felkeresésére is a szabad program alatt. Városnézésen való részvételi szándékát, kérjük, befizetéskor jelezze: fejhallgató díja 500 Ft!

A  késő délutáni   órákban   indulunk   Székesfehérvárra, 21 óra a várható érkezés Székesfehérvárra, a Skála parkolóba. 

Online utasbiztosítás