ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Fergeteges retró Szilveszter Sopronban 2020.12.30-2021.01.02.

Fergeteges retró Szilveszter Sopronban
Időpont: 2020. december 30 – 2021. január 2.  (4 nap/3 éj)
Utazás: komfortos autóbusszal
Útvonal: Székesfehérvár – Sopron – Bécs – Ruszt - Győr
Elhelyezés: 2 ágyas, fürdőszobás szállodai szobában, Sopronban, Hotel Szieszta***
Részvételi díj: 105.000 Ft + biztosítás (1 napra) + belépők. Egyágyas felár: 17.000 Ft


Jelentkezés: a szabad helyek függvényében 2020. november 13-ig, 50 % befizetés mellett!
 
A részvételi díj tartalmazza: 
- utazási költség, kirándulások, idegenvezetés díja
- szállás svédasztalos reggeli és vacsora
- szilveszteri gálavacsora italcsomaggal, éjféli büfé, élőzene, tűzijáték, újévi műsor
- a szálloda wellness részlegének használata (beltéri medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, fitneszterem)
 
Hotel Szieszta: Sopron város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lövérek egyik legszebb pontján, a városközponttól 20 percnyi sétaútra, egy gyönyörű 5 hektáros őspark közepén található. A szobákból pompás kilátás nyílik a Soproni-hegységre és a belvárosra.
Program:
 
1. nap: indulás 8 órakor Székesfehérvár, Skála parkolóból. Határátlépés után Bécs belvárosáig utazunk, ahol közös sétát teszünk. A patinás épületek mellett még az adventi időszakra feldíszített városban gyönyörködhetünk.
Ezután megtekintjük a Hofburg három múzeumát: a Császári lakosztályokat, a Sisi Múzeumot és az Ezüstkamra értékeit. Egységes belépő: 15 €/fő, magyar nyelvű audio guide-dal. Az esti órákban indulunk vissza Sopronba, a szálláshelyünkre, ahol vacsora vár bennünket. 
2. nap: reggeli után kisvonatos városnézésre indulunk. Idegenvezetővel megtekintjük Sopron látnivalóit. A város műemlékekben a harmadik leggazdagabb település Magyarországon. Sétánk során érintjük az Ógabona tér, a Fő tér és a Széchenyi tér látnivalóit. Ezután autóbuszra szállunk, és a Harrer Cukrászdához megyünk, ahol felfedezhetjük a csokoládé készítés titokzatos világát, valamint közel 30 féle csokoládét kóstolhatunk meg. A csokoládékóstolás ára: 3.500 Ft. A délutáni órákban visszamegyünk a szállásra, és készülünk az óévbúcsúztatásra. Este 7 órakor kezdődik a fergeteges retró buli élőzenével az étteremben.  A hangulatról a Melange Time zenekar gondoskodik, művészek szórakoztatnak bennünket. Svédasztalos gálavacsora, éjfélig korlátlan italfogyasztással. Szilveszteri italkínálat: folyóbor, csapolt sör, üdítőital, éjfélkor 1 pohár pezsgő. Tánczene, tombola, éjfélig büfé! Tánc hajnali háromig!
3. nap: reggelizési lehetőség ezen a napon 11 óráig. Délután a csoport ismét Ausztriába, ezúttal Burgenlandba látogat. Egy kedves kisvárost, Rusztot tekintjük meg. A közös városnézést követően sétálunk a Fertő-tó partján. A késő délutáni órákban érkezünk vissza szálláshelyünkre, ahol vacsora vár bennünket. Fakultatív program ára: 4.000 Ft
 
4. nap: reggeli után (10 órakor) átadjuk szobáinkat, majd Győr városa következik. Idegenvezetőnk segítségével ismerkedünk a gyönyörű kisalföldi várossal. Először a Káptalandomb, majd a Széchenyi tér látnivalóit tekintjük meg. Sétálunk a Baross Gábor utcán, gyönyörködünk a városháza épületében. Rövid szabad program után indulunk Székesfehérvárra. A késő délutáni órákban érkezünk a Skála parkolóba.

Online utasbiztosítás