ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 7. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Fax: +36-22/507-825 • Eng.szám: U-001248


UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Proko Travel előfoglalási és törzsutas kedvezmény 2017

Törzsutas kedvezmény

Törzsutas kedvezmény: 7 % max. 12.000,- Ft

Ez a kedvezmény azon utasainknak jár, akik az elmúlt 2 évben részt vettek valamely Proko Travel szervezésű úton.

A www.prokotravel.hu weboldalon lévő, más utazásszervező irodától átvett utak esetén a törzsutas kedvezmény 3%, maximum 5000 Ft

A %-os kedvezmény az alaprészvételi díjból számolandó!

Előfoglalási kedvezmény

Előfoglalási kedvezmény: 5 % max. 10.000,- Ft

*: Ez a kedvezmény azon utasainknak jár, akik az előfoglalási időszakban foglalnak Proko Travel szervezésű utat és a 40 % előleget be is fizetik. Az előfoglalási időszak 2016. március 16-ig tart, kivéve a 2016 május 31 előtt induló utakat, melyekre korábban véget ért.

A www.prokotravel.hu weboldalon lévő, más utazásszervező irodától átvett utak esetén az előfoglalási kedvezmény 3%, maximum 5000 Ft.

A törzsutas és az előfoglalási kedvezmény nem vonható össze!

A %-os kedvezmény az alaprészvételi díjból számolandó!60 év feletti kedvezmény

60 év felettiek kedvezménye: 2.000,- Ft

Ez a kedvezmény kizárólag azon utasainknak jár, akik az utazás megkezdése előtt betöltik/betöltötték a 60. életévüket és ezt születési dátumuk megadásával igazolják!

Százalékos kedvezményeinket 5 Ft pontossággal kerekítve adjuk meg.
Ingyenes vidéki transzfer


Felszállási helyek

Az egyes városokban a konkrét felszállási helyeket az adott út programjánál az út címe alatt található "Felszállás" fülre kattintva nézheti meg.

A PROKO TRAVEL utaknál autóbuszaink – a program függvényében – általában reggel 6-7 óra között indulnak Budapestről. A pontos időpontot és helyet a részvételi jegyen fogják megtalálni. A pesti indulás időpontja miatt a vidéki felszállások, transzferek, távolság függvényében korábban történnek.

Az irodánk által szervezett transzferek az összes PROKO TRAVEL buszos útnál ingyenesek. Az útvonalat, felszállási lehetőségeket minden út leírásánál jelezzük. Az ingyenes fel- és leszállás csak az azonos helyeken történő fel ill. leszállás esetén biztosított. Előfordulhat, hogy másik busszal, vagy kisbusszal (személygépkocsival) végezzük a transzfert, és utasaink Budapesten szállnak át a saját autóbuszukba. Kivételes, egyedi esetben a transzfert távolsági busszal, vagy vonattal is lebonyolíthatjuk. A visszatranszfert (Budapestről) is irodánk intézi, felár nélkül!

Budapestre tervezett hazaérkezés 20-21 óra körül várható. A fel-, ill. leszállási helyek a megjelölt városokban, vagy annak közelében egy helyen lesznek. Az ingyenes transzferszolgáltatásban résztvevő városok, felszállási helyek: Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Füzesabony, Gyöngyös, Pécs, Szekszárd, Dunaújváros, Budapest. További ingyenes felszállási helyek a határátlépés függvényében:Budaörs, Tatabánya, Győr, Sopron, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa (lásd programleírásnál). A vidéki transzfereket igyekszünk az autóbuszok indulásához, ill. (visszaút esetén) érkezéséhez alakítani. Ettől függetlenül várakozás előfordulhat. Amennyiben visszaúton egy időpontban több autóbuszunk érkezik Budapestre, a költségek optimalizálása miatt igyekszünk a transzfereket összehangolni. Budapestről történő továbbszállítás előtt a várakozás max. 2 óra. Irodánk a lehetőségek függvényében természetesen keresi az adott pillanatban a legjobb megoldást, de kérjük szíves megértésüket, együttműködésüket. Amennyiben az ingyenes transzfert szeretnék igénybe venni, akkor azt jelentkezéskor kérjük jelezzék, és már ekkor kérjük egy, az induláskor elérhető mobil telefonszám megadását. Transzfereknél az utasra történő várakozás max. 15 perc. Az utas késéséből eredő károkért, utazásról történő lemaradásért, többletkötségekért irodánk felelősséget nem vállal. Ha a megbeszélt találkozási időponthoz képest induláskor több, mint 30 percet késik a transzfer, akkor hívja irodánk ügyeleti telefonszámát. A megadott felszállási hely módosításának utolsó időpontja az utas részéről az indulás előtti 15. nap. Ezt követően a módosítás költsége: 5.000 Ft/fő. Az ingyenes transzfer igénybevétele természetesen nem kötelező. Gondolja át, hogy Önnek elfogadható-e a korai indulás és az, hogy a transzfer több városba is bemegy az utasokért, és hazaérkezéskor esetlegesen várakozni kell a Budapestről történő továbbindulásra. Ha ezek efogadhatóak az Ön számára, csak akkor kérje az ingyenes transzfert.

A körutaknál a visszaút magyarországi útvonala nem mindig azonos a kiutazás útvonalával. Ezt az útleírásoknál (oda-vissza zöld-piros) külön jellel jelezzük is. Gondosan olvassa el ezt is a programoknál. Ha szükséges, kérdezze meg irodánkat. Utólagosan sem lemondást, sem reklamációt nem tudunk elfogadni ezzel kapcsolatban. Részletekről érdeklődjön irodáinkban.

Amennyiben kérdései lennének a transzferekkel kapcsolatban, hívja szegedi irodánkat. A felszállások pontos helyét, időpontját csak az indulás előtt kiadandó részvételi jegyen jelezzük, mert nagyban függ a felszállók számától és a helyszínektől. Lehetőség van kedvezményes budapesti szállás igénybevételére is, ha a korai transzfer nem megfelelő Önnek.


Ingyenes parkolás repülős utaknál

Beillesztés

A Proko Travel által szervezett repülős körutazásoknál utasaink számára ingyenes Ferihegy-közeli parkolást biztosítunk. A parkoló és a repülőtér közötti oda-vissza transzfert szintén ingyenesen nyújtjuk.

Korai indulás illetve kései érkezés esetén a parkolás helyszínén lévő szállodában kedvezményes szálláslehetőséget is tudunk biztosítani.

A parkolás csak a repülős csoporton résztvevők számára vehető igénybe, a Magyarországról busszal indulók számára nem.

A parkolás csak az indulás napjától az érkezés napjáig ingyenes.

Online utasbiztosítás