ABC Travel Utazási Iroda
8000 Székesfehérvár, Várkörút 15. I/2. • Email: abctravel@abctravel.hu • Tel.: +36-22/333-641
Mobil: +36-70/334-0855 • Eng.szám: U-001248






UTAZÁS KERESŐ
Utazni szeretne? - Jó helyen jár... Az ABC Travel Önre vár!
Pierre Anne Beach Hotel ***
Ciprus, Ayia Napa
Indulás 2024-06-26
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Választható
Szobatípus:
twin room...
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
7 éj
Útazonosító:
624292
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Általános:

A 189 szobával rendelkező szálloda kb. 60 km-re található Larnaca repülőterétől, Ayia Napa üdülőhelyen, a tengerparttól 100 m-re. A városközpont kb. 500 m-re helyezkedik el, 500 m-re az Ayia Napa monostortól, és 350 m-re a kikötőtől, 100 m-re a legközelebbi strandtól. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél. A kertben szabadtéri medence található. A szállodában központi étterem, bárok várják a vendégeket. Térítés ellenében mosoda,  orvosi ügyelet és kérésre bébiszitter, tengerparton vízisportok bővítik a szolgáltatások körét. Wireless internetezésre a lobbyban és a szobákban ingyenesen van lehetőség.

Szobákban a minibárból való fogyasztás és a széf használata fizetős! 


AYIA NAPA kb. 60 km-re, keletre helyezkedik el a larnaca-i nemzetközi repülőtértől Ciprus talán legfelkapottabb turistaközpontja. 2013 óta a város megkettőzött erővel dolgozik azon, hogy a Földközi-tenger térségének legjobb és legkozmopolitább nyaralóhelye legyen. Folyamatosan épülő és megújuló hotelek és apartmanok, éttermek, bárok, éjszakai klubok és szórakozóhelyek ölelik körbe a sziget talán legnépszerűbb és legszebb partszakaszát, a fiatalok által méltán kedvelt Nissi Beach-et. 2010 óta itt rendezik meg az Ayia Napa Ifjúsági Fesztivált, amely az évek alatt nemzetközi fesztivállá nőtte ki magát. Sok neves görög és külföldi együttes és előadó lép fel a több tízezres tömeg előtt a három napos rendezvény alatt, koncertezett már itt a Nightstalker és a Sabaton is.

Ellátás:

Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és vacsorát a központi étteremben. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, import italok térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Szolgáltatások

TWIN ROOM WITH INLAND VIEW

  • Egyéb: Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, Vízforraló, Minibár *, Széf *, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen

TWIN ROOM WITH SEA VIEW

  • Egyéb: Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, Vízforraló, Minibár *, Széf *, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen

A *-al jelölt szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe.

Online utasbiztosítás